Landschappelijke doorkijktuin

Het landschappelijk karakter behouden en versterken, bloemrijk met diverse ‘doorkijkjes’ op een bijzondere wijze vormgeven. Dat was de uitdaging voor deze ‘Landschappelijke doorkijk-tuin’.

Review van Kim Shelem

“Na jaren wikken en wegen om ‘iets’ met onze tuin te gaan doen en een lange zoektocht naar iemand die onze wensen zou kunnen invullen kwamen we bij Studio Chelone uit. Marcel luisterde naar onze wensen en wist deze te vertalen naar een bijzonder en prachtig ontwerp.

Wij zijn er erg content mee en genieten er dagelijks van en in.

Een aanrader voor alle groenliefhebbers.”

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /mnt/web301/b3/02/58775102/htdocs/WordPress_SecureMode_03/wp-includes/functions.php on line 4777