Onze werkwijze

Projectmatig

Professioneel

Persoonlijk

Gedreven

Stappenplan

Kennismaking

Kennismaken is aftasten waar uw wensen liggen, uw woon- en leefstijl en moet uiteindelijk resulteren in uw buitenruimte op maat.

h

Vragenlijst

Voordat een eerste persoonlijk gesprek bij u thuis plaatsvindt, ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide vragenlijst. Graag ontvangen wij deze, samen met een moodboard en plattegrond vooraf retour van u.
De ingevulde vragenlijst is ter ondersteuning van het kennismakingsgesprek en kan natuurlijk worden aangevuld / bijgesteld.

l

Schetsontwerpen

Na deze kennismaking en verdere inventarisatie van uw wensen worden drie vormgevende schetsontwerpen gemaakt, waarbij onze filosofie op uw harmonieuze buitenruimte zichtbaar is.

Tweede gesprek

De schetsontwerpen worden in een tweede gesprek uitgebreid met u besproken, aangevuld en waar nodig aangepast.

h

Prijsopgave

U ontvangt na dit tweede gesprek, van ons een gedetailleerde prijsopgave voor alle onderdelen welke wij voor u gaan uitwerken. Na ondertekening zullen de definitieve ontwerpplannen voor u worden uitgewerkt.

Definitieve ontwerpplannen

Na ondertekening zullen de definitieve ontwerpplannen voor u worden uitgewerkt. Deze plannen worden met de hand getekend, sfeervol, ambachtelijk en uniek voor u op maat gemaakt. Een onderhoudsplan en onderhoudsadvies is standaard toegevoegd aan de ontwerpplannen.

Realisatie

Wilt u zelf uw tuin aanpassen of uitbesteden bij een professionele hovenier, dan kunnen wij u daarin adviseren

Ambachtelijk

Ontwerpen van tuinen en alles wat daarmee te maken heeft is een ambacht en vergelijkbaar met het werk van een architect.

Onze ontwerpen kenmerken zich door de ambachtelijke manier van tekenen en opwerken in kleur.

Dat betekent niet dat wij de computer niet gebruiken voor het ontwerpwerk. Plattegronden en maatvoeringen moeten kloppen tot op de millimeter. De basis voor een goed ontwerp, is dus gemaakt op de computer, maar 2D -en 3D schetsen en ontwerpen worden met de hand getekend en op kleur aangeleverd.

Onze tuinontwerpen:

Op maat en uniek

Van kleine stadstuinen tot grote landschappelijke buitenruimtes

Zintuigprikkelend

Levensloopbestendig

Natuurlijk

Duurzaam